Aktiepodden

Categories

general

Archives

2017
September
August
June
May
March
February
January

2016
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January

2015
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January

2014
December

October 2017
S M T W T F S
     
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Syndication

I det rykande, färska avsnittet av Aktiepodden diskuterar de profilstarka analytikerna om börsens- och världsekonomins framfart. Sedan bjuds det på alltifrån seriösa aktietips till skratt och fyndiga skämt. Viktig lärdom: Gå inte vilse i skogen när du fiskar efter rätt typ av aktier!

Direct download: Aktiepoddenep30_klar.mp3
Category:general -- posted at: 9:15am EDT

Vad ligger bakom den svaga utvecklingen på börsen och vad kan vi förvänta oss härnäst? Aktiespararnas analytiker pratar i vanlig ordning börs, makro och sina nyligen skriva aktierekar. Lyssna på senaste avsnittet av Aktiepodden här!

Direct download: Aktiepodden31_klar.mp3
Category:general -- posted at: 10:14am EDT

Finns det någon ytterligare uppsida på börsen? Vad tror analytikerna om sommaren och kommande rapportperiod? I podcasten pratas det i sedvanlig ordning om börsläget och om nya aktierekar i Aktiespararen.

Direct download: Aktiepodd28_klar.mp3
Category:general -- posted at: 9:35am EDT

I det senaste avsnittet diskuteras alltifrån crowdfunding till makro och börs. I sedvanlig ordning går analytikerna även igenom sina senaste aktierekar.

Direct download: aktiepodd_170503_mp3_klar.mp3
Category:general -- posted at: 9:31am EDT

Aktiespararnas analytiker diskuterar såväl makroekonomi och börs samt bjuder i vanlig ordning på nya, heta aktietips.

Direct download: aktiepoddep29_klar.mp3
Category:general -- posted at: 7:11am EDT

Ett nytt avsnitt av Aktiepodden är här. Stämningen är god bland analytikerna och på börsen i allmänhet. Finns det någon ytterligare uppsida på marknaden? Eller bör man vara mer försiktig? Sedan diskuteras ett gäng spännande analyser. Lyssna redan i dag! Bolag som diskuteras: Ahlsell, Arcus, Hexpol, Kinnevik, Intrum Justitia.

Direct download: aktiepodd_ep30_klar.mp3
Category:general -- posted at: 8:18am EDT

Aktiepodden är tillbaka. Utöver den sedvanliga börsgenomgången och aktieanalyserna blir det norskt fokus i årets första avsnitt. Fortsätter börsuppgången under 2017 eller väntar en tvärnit? Podden gästas även av norrmannen Sebastian Harung från det spännande crowdfunding-bolaget Kameo. Är crowdfunding ett vettigt alternativ till den magra bankräntan? Hur ser riskbilden ut i sådana fall? Missa inte årets första avsnitt!

Direct download: aktiepodd6_uppdaterad_klar.mp3
Category:general -- posted at: 4:22am EDT

I det senaste avsnittet av Aktiepodden diskuteras börsutvecklingen och de aktuella bolagsanalyserna. Är det lönsamt att investera i ett tobaksbolag som STG? Eller ska man fånga upp aktier i Hexagon efter nedgången? Det blir ett annorlunda avsnitt av Aktiepodden då Carl-Henrik Söderberg och Gösta Carlberg är bortresta. Medverkande i podcasten är Dag Rolander och Christoffer Ahnemark. Märta Skog hoppar dessutom in som programledare i avsnittet och gör en hjälteinsats. Missa inte detta specialavsnitt!

Direct download: aktiepodden_161207_Klar.mp3
Category:general -- posted at: 12:26pm EDT

I det senaste avsnittet av Aktiepodden avhandlar analytikerna det amerikanska presidentvalet. Vad innebär Donald Trump för den amerikanska ekonomin och för börsen? Är det nu räntorna börjar stiga? Eller får vi i stället se utökade stimulanser i form av helikopterpengar? Analytikerna har även grävt fram en rad köpvärda bolag. Ett klassiskt svenskt verkstadsbolag synas i sömmarna och två spännande danska bolag letar sig in i podden. E-handel är en annan spännande sektor som avhandlas. Detta avsnitt missar ni på egen risk!

Direct download: Aktiepoddenep231_klar.mp3
Category:general -- posted at: 4:09am EDT

I dagens avsnitt av den populära Aktiepodden diskuteras börsläget, de senaste aktieanalyserna och den europeiska bankkrisen. Behöver sparare oroa sig för en ny bankkris? Eller är oron obefogad? Analytikerna är oense om de europeiska bankerna och Deutsche Banks öde i synnerhet. Finns det någon uppsida i guldpriset? Eller går utvecklingen åt andra hållet? En sak är dock säker på aktiemarknaden – den stora osäkerheten kommer förr eller senare sätta spår i aktiekurserna.

Direct download: Aktiepoddenep23_klar.mp3
Category:general -- posted at: 10:22am EDT